RADIORECLAME OP TRENDY FM, BEL ONZE KLANTENDIENST: 0479 45 22 23

VEEL GESTELDE VRAGEN

Dit hangt af van de gekozen type radiospot. Een éénstemmige, tweestemmige spot of een sponut, kunnen binnen 4 werkdagen na uw bestelling al on air. Veel hangt af van de snelheid waarmee u ons van de nodige gegevens voorziet en hoe snel u de radiospot goedkeurd.

Eerst en vooral is het belangrijk dat wij van u de nodige informatie ontvangen wat u wenst te laten opnemen in de radiospot. Wij maken daarmee een tekstvoorstel wat u dient te controleren, eventueel aan te passen en goed te keuren.
Na uw goedkeuring gaan we met deze tekst aan de slag. Is de spot te saai of veel te hip, is de achtergrondmuziek niet goed, dan vragen wij onze leverancier om deze aan te passen. Dit is kosteloos. Mist uw radiospot een belangrijk stuk info, en werd dit door u niet aangegeven bij het goedkeuren van het tekstvoorstel, dienen wij in overleg te gaan met de leverancier en proberen wij dit gratis aan te laten passen. Dit lukt echter niet elke keer.

Bij iedere campagne voorzien wij u van een gedetailleerde planning van de radiospot. Aan de hand van dit document kan u perfect volgen wanneer uw radiospot gepland staat.

Neem even contact op met één van onze adviseurs, we helpen u graag verder. U kan tijdens een campagne zo vaak van radiospot wisselen als u zelf wil.

Natuurlijk, dat is geen probleem. Sommige klanten wensen dat er tijdens een radiocampagne een aantal verschillende spots lopen. Dit is geen enkel probleem, u kan dit echter niet via de site bestellen, hiervoor dient u contact op te nemen met één van onze adviseurs. Let wel: uw campagne zal iets duurder worden omwille van de verschillende radiospots welke wij moeten bestellen.